Συμμετέχουμε Δεν Απέχουμε: Μια πρωτοβουλία για τις εκλογές.

Συμμετέχουμε Δεν Απέχουμε: Μια πρωτοβουλία για τις εκλογές.

Η δύναμη της ψήφου, είναι η δυνατότητα να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να επηρεάσουμε τις αποφάσεις και να διαμορφώσουμε το μέλλον της κοινωνίας μας. Η φωνή μας πρέπει να ακουστεί, να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας και να επιδιώξουμε τη δικαιοσύνη και την ισότητα. H Παρέμβαση Νέων ξεκινά την πρωτοβουλία “Συμμετέχουμε Δεν Απέχουμε” για την συμμετοχή των νέων στις εκλογές.

Η ψήφος είναι το μοναδικό εργαλείο για την αλλαγή. Μέσω της ψήφου μας, μπορούμε να επιλέξουμε τους ηγέτες μας, να προωθήσουμε τις αξίες και τις ιδέες που μας εκφράζουν και να δράσουμε για τις αλλαγές που επιθυμούμε να δούμε στην κοινωνία μας. Είναι η δύναμη που μας δίνει τη δυνατότητα να επιρρεάσουμε την επόμενη μέρα.

Για αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ψήφος είναι η δύναμη μας να επηρεάσουμε το μέλλον. Είναι η ευκαιρία μας να αναδείξουμε τις αξίες αλλά και τις ανησυχίες μας. Η συμμετοχή μας είναι αναγκαία για να διαμορφώσουμε το αύριο που μας αξίζει.

Έτσι καλούμε όλες και όλους τους νέους να συμμετέχουν στις εκλογές και να μην αφήνεις τους “άλλους” να αποφασίζουν για εκείνους. Ξεκινάμε σειρά εκδηλώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Άρτα με φοιτητικούς και νεανικούς συλλογους για να αναδείξουμε την αξια της συμμετοχης. Παραλληλα ζηταμε δημόσια απο όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ανεξαρτητως παραταξης να είναι μαζί μας ενεργά στην πρωτοβουλία αυτή.

Πήγαινε να ψηφίσεις και να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί! #παρεμβαση_στις_εκλογες