Συμμετέχουμε Δεν Απέχουμε: Καμπάνια παρακίνησης των νέων, για να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές

Συμμετέχουμε Δεν Απέχουμε: Καμπάνια παρακίνησης των νέων, για να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές

Η δύναμη της ψήφου μας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να επηρεάσουμε τις αποφάσεις και να καθορίσουμε το μέλλον της κοινωνίας μας. Η φωνή μας πρέπει να ακούγεται, για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και να επιδιώξουμε τη δικαιοσύνη και την ισότητα.

Η Παρέμβαση Νέων ξεκινησε την πρωτοβουλία “Συμμετέχουμε Δεν Απέχουμε” για να ενθαρρύνει τους νέους να συμμετέχουν στις εκλογές, συμπεριλαμβανομένων και των ευρωεκλογών. Η ψήφος είναι το μοναδικό μέσο για την αλλαγή. Μέσω αυτής, μπορούμε να επιλέξουμε τους ηγέτες μας, να προωθήσουμε τις αξίες και τις ιδέες μας και να επιδιώξουμε τις αλλαγές που θέλουμε να δούμε στην κοινωνία μας. Είναι η δύναμη που μας επιτρέπει να επηρεάσουμε το αύριο. Για αυτό, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ψήφος είναι το εργαλείο μας για να επηρεάσουμε το μέλλον. Είναι η ευκαιρία μας να εκφράσουμε τις αξίες και τις ανησυχίες μας. Η συμμετοχή μας είναι απαραίτητη για να διαμορφώσουμε το αύριο που μας αξίζει.

Καλούμε όλους τους νέους να συμμετέχουν στις εκλογές και στις ευρωεκλογές και να μην αφήνουν τους “άλλους” να αποφασίζουν για αυτούς.

Ξεκινάμε σειρά εκδηλώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη και Χανιά στις 3 και 4 Ιουνίου με φοιτητικούς και νεανικούς συλλόγους για να αναδείξουμε την αξία της συμμετοχής. Παράλληλα, ζητάμε δημόσια από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ανεξαρτήτως παράταξης, να συμμετέχουν ενεργά στην πρωτοβουλία αυτή.

Πήγαινε να ψηφίσεις και κάνε τη φωνή σου να ακουστεί! #παρεμβαση_στις_εκλογες